söndag 12 november 2017

Spolning och filming av avlopp

Hej Balderbor!

Då vi har någon form av stamrenovering i antågande inom några år så behöver vi göra en aktivitet för att få ett korrekt underlag inför detta så vi vet att det är rätt åtgärder vi senare kommer besluta i.
Det som behöver göras nu för våra hus E och F, dvs Värmlandsgatan 10 och 10B, är att en firma kommer komma till oss och spola i våra avlopp samt köra ner en fräsig kamera som filmar insidan på våra stammar.
Dessa filmer kommer sedan analyseras av tvättäkta proffs i sammanhanget så vi får det underlag vi sedan behöver för att veta vad som göras måste inom några år.

Så hur påverkar då detta oss boende?
Jo, under perioden detta ska göras, torsdag-fredag 14-15 december, så behöver vi lämna tillåtelse för firman att komma in i våra lägenheter med hjälp av huvudnyckel.
Sedvanligt godkännande kring detta kommer ut i våra brevlådor så man får signera och lämna in så allt sker korrekt och enligt rutin.
Information om hur man behöver plocka undan innan firman kommer kan läsas om på talongen där vi godkänner användande av huvudnyckel.

Sammanfattningsvis:
Torsdag-fredag 14-15 december.
Torsdag 14e december är det mellan 7.30-16.00 som arbetet kommer utföras.
Fredag 15e december är det mellan 7.30-12.00 som arbetet kommer utföras.
Plocka undan enligt instruktion som kommer i lådan senare.

Må väl i novembersolen, kom ihåg att äta era D-vitaminer!

//Robban

torsdag 9 november 2017

Test av brandvarnare

Under dagen idag och kanske även under morgondagen kommer föreningens gemensamma brandvarnare testas på vindar o i trapphus. Det är Nygrens Brandservice som gör detta.

Påminner om att testa din egen inne i lägenheten!

Hälsningar Marie

onsdag 8 november 2017

Belysning förrådsutrymmen

Med anledning av att en hel del förråd i källare o på vindar saknar belysning inne i förråden har styrelsen beslutat att stå för kostnad av en batteridriven LED belysning. Denna kan monteras av förrådsinnehavarna själva inne i förråden. Om man behöver hjälp med montering kan man kontakta HSB felanmälan på 198410 för att få ett pris. Kontakta undertecknad vid intresse av att få en LED belysning till förrådet via mailen marie.kallback@hsb.se eller på telefon 054-198429 under telefontiden på måndagar 9.30-11.30.

Hösthälsningar Marie