onsdag 5 november 2008

INFORMATION VENTILATIONSRENOVERING

Renovering enligt ovan pågår och för Er som bor i hus B, med adress Bergslagsgatan 7A, hus A med adress Bergslagsgatan 7, 9, 9A samt hus E med adress Värmlandsgatan 10 B kommer tillträde till lgh att bli tidigarelagd jämför med lappad information i Era brevlådor. Ny information i Era brevlådor denna dag. Frågor kan besvaras denna blogg eller sedvanlig e-postadress till styrelsen eller direkt enrepenör 0706-811757.

3 kommentarer:

Robban sa...

Vi har precis fått köksfläkten utbytt och i samband med det fått vår kryddhylla förstörd.
Den är avsågad ojämnt plus att laminatet/färgen har spruckit så det ser bedrövligt ut.
Vi påtalade detta för Bravida och fick svaret att "vi får inte lägga någon tid på att göra det snyggt för er styrelse utan bara byta".
Detta låter ju helt befängt, det kan aldrig vara meningen att det kan vara acceptabelt med förfulande åtgärder, detta är på inga vis acceptabelt och måste åtgärdas!

MVH: Robban i lgh 130

Robban sa...

Det verkar lösa sig för min del, efter att ha lyft problemet till ansvarig chef på Bravida (Per Berglund) så kom han ner och tittade på hur det såg ut hos oss och bestämde att en omsågning skulle ske och en list skulle sättas upp med förhoppningen om att det skulle bli godtagbart, om inte så skulle vi höras av igen och diskutera lösning.
Mitt tips till alla som har stött på problem är GE INTE UPP! Har de gjort fel så är det oxå deras problem att lösa det.
Prata först med Anders som verkar vara den ansvarige på plats, om inte han kan/vill hjälpa till så be att få nummer till hans överordnade och fortsätt kontakten där.

Ulla P. sa...

Tråkigt att få kryddhyllan förstörd och bra att detta löste sig snabb och enkelt! Generellt gäller vid projekt av denna storleksordning att när arbetet är klart enl den tidsplan som tillsänds boende, kommmer en besiktning att ske. Denna omfattar förutom anläggningen totalt även installationen köksfläktar. Inför denna åtgärd kommer vi att återkomma med information vad som gäller boende.