söndag 11 september 2011

TEMAKVÄLL och lite om verksamhetsårets senare del

Precis som Robban, som delger er information efter varje Styrelsemöte, berättar om beslutad Verksamhetsplan 2011-2012, består arbetet i stor utsträckning att uppdatera de riktlinjer och rutiner som ligger till grund för Styrelsens arbete. Funderingar inför budget 2012 startar redan i augusti då uppgifter om planerat underhåll lämnas till vår Hsb-ekonom. En trygghet för både förening och Styrelse att dessa rutiner finns och att verksamheten vilar på en grund som är både vetskap och beprövad erfarenhet. Dessutom ett verktyg för revisorer, såväl yrkes som förtroendevald, i granskningen av Styrelsens arbete. Underhållsplanen för planerat underhåll, som det står om i Årsredovisningen, är kanske det viktigaste verktyget för en hållbar verksamhet. Åtgärder i ett långsiktigt perspektiv skattat till prislapp underlättar Styrelsens perspektiv för planering av åtgärder.

EKONOMI OCH UNDERHÅLLSPLANERING temakväll som inbjuds till i föreningslokalen! Håll utkik i oktober på blogg och entrédörrar.

När det gäller inlägg på bloggen besvaras ej anonyma. Däremot är du hjärtligt välkommen att blogga med oss där Du visar oss vem Du när. Hjärtligt välkommen!









Inga kommentarer: