onsdag 18 oktober 2023

INFORMATION FRÅN DIN BRF STYRELSE

 HÄCKAR OCH BUSKAGE GÅRDSYTOR

  • Parkrosor utmed hela gångbanan Vlg 8 A mot tvättstugan till Blg 7 A, nerklipps ända ner till marknivå. Inom ett par år har de vuxit upp igen till nuvarande nivå med blommande rosor och nypon på senhösten. Åtgärden ingår i skötselavtal och ca vart tredje år bör detta göras för att undvika repor på fordon som passerar och spindeltillväxt. Betongkärl L-formade har sprängts i sär, troligen av frost och korrigeras. När ljuset återvänder slutet på januari kommer vi tydligare se snödroppar, krokus och gentianablå scilla som en matta på denna yta. Som en liten tröst för er som har era uteplatser inbäddade i grönska. Insynsskydd går att montera upp på uteplatsen, kontakta vår förvaltare om ev riktlinjer för detta. Dock eget underhållsansvar gäller här, kostnad s.a.s.
  • Buskage gångbana ner mot tvättstuga, vackra blommor i juni som doftar gott, eldorado för våra humlor, dessa kommer även att tuktas för att belysningen inte hindras nu under mörkertid.
  • Likaså gångväg från garageutrymme mot Vlg 10 B 
  • Buskage Korneill mot rosa husets soprum vid klipps ner
UNDERHÅLLSPLAN GÅRDSYTOR kommer att uppdateras och aktualiseras

DÖRR TILL CYKELRUM VLG 10 B ny dörrstängare för smidigare passage
OBS att dörren öppnas till maximalt läge för att stanna! Du stänger dörren själv genom dörröppnaren  knixas till maxläge igen!

Inga kommentarer: