lördag 20 augusti 2011

AKTIVITETER PÅ "PLATTAN" bla

"Plattan" en del av våra föreningsgemensamma ägor, terassen Värmlandsgatan 10. Här hade Balderborna en opretantiös och trevlig grillkväll 12 augusti. Ett tjugotal Balderbor slöt upp och önskemål att göra denna grillkväll till en årlig tradition och varför inte en sammankomst i adventstid föreslogs.



  • Renoveringsåtgärder plattan inleddes därefter som ett led i betongrenoveringen, synligt resultat en annan yta, betydligt trivsammare.

  • Snart kommer i allas brevlådor lgh-dörr ett rykande färskt ex av matnyttig info som ges till våra nya Balderbor. Eftersom denna folder nu är färdigställd passar vi på att dela ut denna till samtliga. Övrig info om stadgar, pricklista, riktlinjer vid renovering finns att få om minnet behöver uppdateras, sedvanlig e-post föreningen hsbbrfbalder@bredband.net eller Marie Källback (info se trapphustavlor)

  • Välkomna med kommentarer!



1 kommentar:

Lennart Clarqvist sa...

Det vore trevligt med regelbundna träffar bland Balderborna. Varför inte en gång i kvartalet. Inga stora åthävor. Var och en tar med sig lite att äta och lite att dricka. Det blir så mycket bättre sammanhållning om alla lär känna varandra. Vi kanske kan starta små cirklar där vi t.ex. samlar frimärken, knypplar, täljer trägubbar eller något annat pyssel.